Har du spørgsmål? Ring idag på

Totalentreprise

​Totalentreprise udføres med overblik og professionalisme

Skal du bygge nyt eller renovere eksisterende bygninger i nærheden af Aalborg, Støvring eller Svenstrup? Tømrer- og Snedkerfirmaet Poul Mortensen ApS klarer totalentreprise for alle private, erhverv og offentlige instanser.

Når der skal bygges nyt eller renoveres, kan det være en stor fordel at lade én tømrer stå for projektet, så du selv slipper for koordinering mellem faggrupper, materialevalg, det økonomiske overblik og overholdelse af tidsplaner.

 

Fokus på tillid og samarbejde

Hvis du lader os klare opgaven som totalentreprenør, går du aldrig galt i byen. Ved totalentreprise har vi et tæt samarbejde med alt fra blikkenslagere til elektrikere, VVS-installatører og arkitekter, som sikrer dig det bedst mulige resultat.

Vi har bred erfaring med totalentreprise, koordinering og håndtering af store og små projekter.

 

Professionelt team bag hver totalentreprise

​Vi har et professionelt team af erfarne, trofaste og grundige medarbejdere, som kan håndtere både de simple og de komplicerede opgaver inden for totalentreprise. Vi lægger stor vægt på tillid mellem os og dig som kunde, og derfor er Palle Mortensen, som står for den daglige drift, også med inde over alle projekter.

 

Kontakt os omkring totalentreprise og få et tilbud

Men hvad er totalentreprise? Og hvorfor totalentreprise? Vi står altid til rådighed, hvis du ønsker at høre mere om vores ydelser og hvad de kan gøre for dig.

Du kan benytte vores kontaktformular, ringe på telefon 98 16 28 12 eller sende en e-mail til info@poul-mortensen.dk. Vi glæder os til at høre mere om dit projekt.​

Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud på tømrerarbejde i Aalborg