Har du spørgsmål? Ring idag på

Renovering af køkken og bad

Køkkenrenovering​ eller nyt badeværelse - vi opfylder dine ønsker

Bor du i nærheden af Aalborg, Støvring, Svenstrup og omegn, og er du på udkig efter en dygtig køkkenmontør til opsætning af et helt nyt køkken eller bad? Eller måske til en køkkenrenovering af dit eksisterende køkken?

​Hos Tømrer- og Snedkerfirmaet Poul Mortensen ApS har vi stor erfaring inden for både bad- og køkkenrenovering, som vi monterer og reparerer efter dine ønsker.

​Vi har et tæt samarbejde med køkken- og badforhandlere, som leverer produkter af højeste kvalitet.

​​Køkkenet og badeværelset er nogle af de rum, vi opholder os meget i. Derfor er det vigtigt, at de er både funktionelle og pæne, så den bedst mulige komfort og velvære opnås.

 

​Dine ønsker til bad- og køkkenrenovering er altafgørende

Vi plejer gerne at indgå i en grundig dialog med vores kunder inden opgaven med bad- og køkkenrenovering påbegyndes.

Derefter tager vi med ud til forhandleren og tager en snak om de forskellige muligheder.​​

På denne måde er du garanteret et resultat, som lever op til dine forventninger til dit nye køkken og bad.

​Har du selv en foretrukken leverandør, du ønsker at bruge til køkkenrenovering, er det naturligvis også muligt. Vi tilpasser os dine krav, da din tilfredshed er det vigtigste for os.

Vi lytter til dine ønsker og behov og giver dig råd og vejledning gennem hele processen. Vores mål er at skabe et rum, der både er smukt og funktionelt, som er tilpasset jeres stil og behov.

 

Få køkkenrenovering i Aalborg, Støvring og Svenstrup  

Men hvad koster renovering af køkken? Og hvad koster renovering af badeværelse? Kontakt os allerede i dag, så vi kan tage en uforpligtende snak om dine ønsker til bad- og køkkenrenovering, eller måske et spritnyt køkken eller bad.

​Du kan ringe til os på telefon 98 16 28 12 eller skrive til os på e-mail info@poul-mortensen.dk. Du kan også benytte vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud på tømrerarbejde i Aalborg