Har du spørgsmål? Ring idag på

Ombygning og renovering

Renovering af hus eller ombygning af hus

Skal du have udført renovering af hus, skal der bygges et ekstra værelse til, eller tænker du på at ændre overetagen? Leder du efter en kompetent fagmand i nærheden af Aalborg, Støvring eller Svenstrup?

Tømrer- og Snedkerfirmaet Poul Mortensen ApS er et professionelt tømrerfirma med bred erfaring inden for husrenovering og ombygning af hus.

Er det tiden til, at din bygning skal opfriskes? Mulighederne er mange, når du tænker på ombygning eller renovering af hus. Vi kan tilbyde vores store ekspertise og erfaring, uanset opgavens størrelse.

 

Professionel rådgivning ved ombygning af hus

Mange års erfaring med ombygning af hus, erhvervsbygning eller anden bolig har gjort os til eksperter inden for vores felt. Det betyder, at vi kan give dig kompetent rådgivning.

Vores kreative tankegang kan hjælpe dig med at realisere dine ideer og drømme, når det kommer til ombygning af hus.

Er du helt på bar bund, har vi altid forskellige forslag til, hvordan renovering af hus kan håndteres - med udgangspunkt i din stil og dit budget.​

Vi står også gerne for totalentreprisen og koordinerer arbejdet mellem de forskellige faggrupper. Vi har tilmed et tæt samarbejde med en arkitekt, som kan benyttes, hvis du ønsker det.

Få et godt tilbud på renovering af hus

​Men hvad koster renovering af hus? Og hvad koster ombygning af hus? Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud på og boligrenovering eller ombygning af hus.

​Kontakt os på telefon 98 16 28 12. Du kan også sende en e-mail til info@poul-mortensen.dk. eller benytte vores kontaktformular.

Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud på tømrerarbejde i Aalborg