Køkkenrenovering​ eller nyt badeværelse - vi opfylder dine ønsker

Bor du i nærheden af Aalborg Støvring, Svenstrup og omegn, og er du på udkig efter en dygtig køkkenmontør til opsætning af et helt nyt køkken eller bad? Eller måske til en køkkenrenovering af dit eksisterende køkken?

Hos Tømrer- og Snedkerfirmaet Poul Mortensen ApS har vi stor erfaring inden for både bad- og køkkenrenovering, som vi monterer og reparerer efter dine ønsker. 

Vi har et tæt samarbejde med køkken- og badforhandlere, som leverer produkter af højeste kvalitet.

​Køkkenet og badeværelset er nogle af de rum, vi opholder os meget i. Derfor er det vigtigt, at de er både funktionelle og pæne, så den bedst mulige komfort og velvære opnås.

Dine ønsker til bad- og køkkenrenovering er altafgørende

Vi plejer gerne at indgå i en grundig dialog med vores kunder inden opgaven med bad- og køkkenrenovering påbegyndes.

Derefter tager vi med ud til forhandleren og tager en snak om de forskellige muligheder.​​

På denne måde er du garanteret et resultat, som lever op til dine forventninger til dit nye køkken og bad.

​Har du selv en foretrukken leverandør, du ønsker at bruge til køkkenrenovering, er det naturligvis også muligt. Vi tilpasser os dine krav, da din tilfredshed er det vigtigste for os.

Hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig

Men hvad koster renovering af køkken? Og hvad koster renovering af badeværelse? Kontakt os allerede i dag, så vi kan tage en uforpligtende snak om dine ønsker til bad- og køkkenrenovering, eller måske et spritnyt køkken eller bad. 


​Du kan ringe til os på telefon 98 16 28 12 eller skrive til os på e-mail info@poul-mortensen.dk. Du kan også benytte vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Interesseret i et

godt tilbud?

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på alle vores ydelser, hvad enten det er en komplet renovering af hele hjemmet der skal laves, eller blot en dør der skal skiftes.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

​Velkommen til Tømrer og snedkerfirmaet Poul Mortensen ApS i Aalborg. Se her på siden, hvilke optagetyper vi udfører, hvorhenne og hvilke værdier vi prioriterer, som arbejdsplads. 

Om vores firma

firmaoplysninger

TØMRER- OG SNEDKERFIRMAET POUL MORTENSEN ApS

Korinthvej 1, 9220 Aalborg Ø

Telefon: 98 16 28 12

E-mail: info@poul-mortensen.dk

Kontakt