Boligforeninger

​Hos Tømrer og Snedkerfirmaet Poul Mortensen har vi i mange år udført arbejde for boligforeninger, som har ønsket en professionel fagmand til at håndtere opgaverne. På vores referenceliste er blandt andre Bakkebo, Fjordblink og Vanggaarden.​

Vi klarer en bred vifte af opgaver for boligforeninger

Vi klarer både de små og de store opgaver – altid med udgangspunkt i vores kunders ønsker og behov. Det betyder, at vi kan være behjælpelige, uanset om det er flyttelejligheder, udskiftning af køkken og bad, småreparationer eller noget helt andet.

En fast aftale

Vi tilbyder en fast serviceaftale, hvor vi kommer, når behovet opstår. På den måde er I garanteret en effektiv håndtering af opgaven, idet I således allerede har tilknyttet en tømrer, som passer til projektet og budgettet.

Ønsker du at høre mere? Kontakt os på telefon 98 16 28 12.

Interesseret i et

godt tilbud?

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på alle vores ydelser, hvad enten det er en komplet renovering af hele hjemmet der skal laves, eller blot en dør der skal skiftes.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

​Velkommen til Tømrer og snedkerfirmaet Poul Mortensen ApS i Aalborg. Se her på siden, hvilke optagetyper vi udfører, hvorhenne og hvilke værdier vi prioriterer, som arbejdsplads. 

Om vores firma

firmaoplysninger

TØMRER- OG SNEDKERFIRMAET POUL MORTENSEN ApS

Korinthvej 1, 9220 Aalborg Ø

Telefon: 98 16 28 12

E-mail: info@poul-mortensen.dk

Kontakt